Preloader

Exclusieve sportpaarden FOKKERIJ

We nemen geen enkel risico in onze fokkerij en zetten enkel de beste en bewezen moederlijnen in met als doel het 'perfecte' sportpaard te fokken!

Topklasse HENGSTEN

Dominator 2000 Z is het uithangbord van onze stal en onze allereerste goedgekeurde hengst. Naast hem, hebben we verschillende jonge beloftevolle hengsten in eigendom om de opvolging van Dominator 2000 Z te verzekeren.

Sterk presterende SPORTPAARDEN

Om een succesvolle fokkerij te krijgen, is het belangrijk om te starten met succesvolle sportpaarden. De meeste van onze merries en hengsten moeten zichzelf dan ook eerst bewijzen in de sport alvorens hun fokkerij carrière te starten.

FOR SALE

Foals - mares - stallions - embryos - frozen embryos

Sold to New-Zealand

Embryo Balou du Reventon x Diva 2000 Z (full sister to Dominator 2000 Z)

Stud 2000

Stud 2000 werd opgericht door Tony Foriers en wordt nu gemanaged als een familiebedrijf. Zijn zoon en zijn vrouw Kelly stapten mee in het bedrijf en zijn uiteraard eveneens gepassioneerd door paarden. Guy Corthouts, Tony’s rechterhand en een vriend van de familie, is altijd bereid tot hulp.

Tony en zijn familie zijn trouwe aanhangers van Stamboek Zangersheide. De laatste decennia werden veel veulens verkocht via de Z Quality Auction. Deze veulens groeiden uit tot succesvolle sportpaarden en zijn nu nog steeds ambassadeurs voor Stud 2000. Onder hen het kampioenveulen van 2006, Quattro 2000 Z, nu actief in de sport met de naam Queretaro (Clarissa Crotta); kampioen merrieveulen van 2007, Queen 2000 Z, springt op 1m60 niveau met Alberto Harari en natuurlijk onze grote trots Dominator 2000 Z, momenteel onder het zadel van Judy Ann Melchior.